Online szövegértési és audio tanfolyamok

A lehengerlő spanyolodért!

A szuper nyelvtudás elengedhetetlen része, hogy minden

skillt fejlessz folyamatosan

Elkészítettük számodra a bárhonnan végezhető, online kurzusainkat, amikkel játékosan tanulhatsz spanyolul és fejlesztheted a készségeidet. Mindezt úgy, hogy fogjuk a kezed, tanári javítás is jár hozzá.

Elérhető kurzusok

A1

A2

B1

C1

Nézzük a részleteket

10 érdekes témájú szöveg

Minden szöveg audió verziója

A szövegek szókincse

Interaktív szókincs tanuló a könnyed, játékos memorizáláshoz

Gyakorlat:

  válaszolj a kérdésekre 

  fordítsd le a szöveget 

  írj új szöveget 

  rögzítsd a szöveget és küldj el mindent a tanárodnak 

Bónusz tanári javítással a siker érdekében

120.000 forintnyi anyag mindössze 30.000 Ft/db-ért. Most bónusz tanári javítással!

Amennyiben már diákunk vagy, akkor további 2000 Ft kedvezményt kapsz, így Neked 28.000 Ft a tanfolyam.

3 egyszerű lépés:

Válaszd ki melyik kurzust szeretnéd!

Töltsd ki az adataidat az űrlapon!

Nyomj alul a gombra!

Jelentkezés után 48 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot és küldjük az anyagokat számodra.

Itt még nincs vége!

Iratkozz fel most az ingyenesen elérhető vezetett párbeszédekre! 

Mit fogsz kapni?

Vezetett párbeszéd egy-egy téma körül

Szószedet

Olvasmány link

Quizlet tesztkérdések

Miért velem tanulj?

A víziónk az, hogy egyre többen megismerjék ezt a csodálatos nyelvet és kultúrát, és mindenki könnyedén, élvezettel tanuljon spanyolul.

“Diplomás spanyol irodalom és nyelvtan tanár”

Karina Álvarez vagyok, a Karina Spanish vezetője. Az egyetemen a tanulási stratégiák tervezése volt a szakirányom, így már a kezdetektől a legnagyobb hatékonysággal tudlak Téged tanítani. Tisztában vagyok vele, hogy mikor miért követnek el a diákok hibákat, tudom mikor hova kell nyúlni, hogyan tudok segíteni. 

Kreatív és mindig megújuló módszereimet, valamint a saját magam által készített segédanyagokat használom óráimon, amit a tanuló érdeklődéséhez és igényeihez szabok személyre.

Ők már velünk spanyoloznak!

“Hola ��
Mint gyakorló tanár, tisztában vagyok azzal, hogy milyen nehéz jó pedagógussal találkozni. Ezért is tölt el különös örömmel, hogy immár több mint két éve Karina diákja lehetek. Karina nem csupán türelemmel és maximális odafigyeléssel tanítja a spanyol nyelvet, hanem érdeklődve együtt is gondolkodik diákjaival.
Karina nem csupán a subjuntivo vagy a különböző igeidők labirintusában próbál meg vezetgetni minket, hanem átélhetővé is teszi a spanyol nyelv bölcsességét és a hozzá kapcsolódó, azt átszövő, attól elválaszthatatlan világnézetet és kulturális jelentéseket is. Mindazok, akik többet akarnak tanulni, mint pusztán egy idegen nyelv grammatikáját és szókincsét, a nyelvtudás elsajátítása mellett, intellektuális örömöt és mély emberséget találnak Karina óráin.

Papp Riki

„Tuve varias maestras antes de Karina,pero ella es la mejor, las clases son divertidas, con diferentes actividades .Las clases de Karina son un buen equilibrio entre gramática, ejercicios y conversación. Ella tiene mucha paciencia, que es muy importante para mi.”

Gizella de Noruega

„I have been visiting her classes for a year and I got better a lot. The lessons are tailor made, diversified and funny. By means of lot of conversations I got self-confidence in talking. When I visited Spain it was a big help that I had learned with her as a native teacher before. When I am back at home I’m surely going to continue studying with her. I can recommend her to anyone. smile

Lídia de Hungría

“Én is Karina tanítványa vagyok. Nemzetközi szakon végeztem főiskolai és mesterszakon egyaránt. A kezdetektől fogva leginkább a közigazgatásban dolgoztam/dolgozom nemzetközi területen. A spanyol nyelvet főiskolás éveim alatt kezdtem el tanulni, sikeres írásbeli nyelvvizsgát tettem középfokon, azonban ezután tíz évig sajnos nem foglalkoztam a nyelvvel. Ekkor kerestem meg Karinát, aki nagyon rövid idő alatt megszüntette fenntartásaimat a szóbeli nyelvvizsgával kapcsolatban és ma már nem okoz nehézséget megszólalni spanyolul. Karina segítségével újra élvezettel tanulok egy idegen nyelvet, amiben az ő mentalitása nagyon fontos szerepet kap.”

Hajdu-Kriston Krisztina

“Nagyon szeretem Karina óráit. Különféle változatos módszereket használ az órák színesebbé tételére.
Online tesztet, spanyol popzenét a hozzá tartozó szöveggel, rövid olvasmányokat, párbeszédeket.
Rugalmas, kedves tanár, csak ajánlani tudom.

Halász Angelika

“Lassan egy éve Karina segítségével tanulom a spanyol nyelvet, amit Neki köszönhetően egyre magabiztosabban használok. Rendkívül segítőkész, türelmes tanár. Külön pozitívum számomra, hogy online tartja az órákat, így tulajdonképpen bárhonnan becsatlakozhatom. Nagyon örülök, hogy őt választottam! Mindenkinek csak ajánlani tudom Karina interaktív és beszéd centrikus óráit.

Baráth Anita

“Entonces mi experiencia para tu pagina: “I’ve been taking Spanish lessons with Karina since last summer. Las clases son muy flexibles y divertidas. Yo era un completo principiante y ahora puedo ya hablar y comprender más y más. “

Balázs

“Con Karina las clases son divertidas y nunca aburridas. Élla es una espanol nativa, habla bien, claramente y lento para entender. Élla tiene muchas ideas para enseñar gramática. Karina presta atención a mis intereses. Aprender espanol es un pasatiempo útil, pero con Karina se convirtió en mi hobby.

Mónika

“Karina is a great teacher and a lot of fun to be with. She customizes the lessons for the students based on their interests and language goals. Therefore the classes are diverse and never boring. She is always available whenever questions pop up between the classes. I absolutely enjoy learning with her whether
on Skype or in person. I highly recommend her Spanish classes.

Delila Cziraki