Gyorsabban spanyolul

Infografika csomagok

Könnyítsd meg a tanulást!

Ne hagyd ki és gondolj a barátaidra is, hálásak lesznek!

 

Elérhető tananyag csomagok a gördülékeny spanyolodért!

Gramática Nivel básico

Nyelvtan infócsomag alapszinten
e-book

Szabályok gyűjteménye lenyűgöző illusztrációkkal, amivel könnyedén megérted a spanyol nyelvtant. Az összeállítás magyarul is elérhető. Iskolánk tanárai nagy örömmel fejlesztik és dolgozzák ki ezeket a csomagokat, hogy élménygazdagabbá és eredményesebbé tegyék a tanulási folyamatot.

Csomag tartalma: 11 infografika

Ára: 3.000Ft

Vocabulario Nivel básico e intermedio

Szókincs infócsomag alap- és középszinten e-book

Színes, vicces grafikák a könnyed, hatékony szótanulás érdekében. Tudod használni akár a nyelvvizsgára való felkészülésre is vagy az óráink támogatására. A szavak magyar fordítása is a csomag része. Biztosan tetszeni fog!

Csomag tartalma: 101 infografika

Ára: 6.000Ft

Tiempos Verbales Nivel básico e intermedio

Igeidők infócsomag alap- és középszinten e-book

14 igeidő példákkal és ragozással együtt. Nagy segítség, ha nyelvvizsgára készülsz és szeretnéd megérteni a használatukat. Az óráimon is előszeretettel használom őket.

 

Csomag tartalma: 51 infografika

Ára: 5.000Ft

Refranes Nivel Intermedio y Avanzado

Szólások és Közmondások infócsomag közép- és haladó szinten e-book
Kifinomult, romantikus szókincs, ami segíteni fog abban, hogy spanyol ajkúakkal érzelemmel teli és tartalmas beszélgetéseket tudj folytatni. Azoknak, akik többre vágynak az egyszerű szófordulatoknál és választékosabban fejeznék ki magukat.
Csomag tartalma: 17 infografika

Ára: 3.000Ft

A tananyagok együtt is beszerezhetőek kedvezményesen!

Legyen Tiéd mind a négy!

All in csomag:

A 4 tananyag csomag egyben:

Nyelvtan infócsomag alapszinten

Szókincs infócsomag alap- és középszinten

Igeidők infócsomag alap- és középszinten

Szólások és Közmondások infócsomag közép- és haladó szinten

Ez mind a Tiéd lesz!

Nyelvtan, szókincs, igeidők, szólások-közmondások a változatos tanulás érdekében.

Vizsgára készülésnél kötelező!

 

Kérd mindet egyben, és az eredeti 17.000 forint helyett 15.000 forintért a Tiéd.

Diákjaink véleménye rólunk

“Hola ��
Mint gyakorló tanár, tisztában vagyok azzal, hogy milyen nehéz jó pedagógussal találkozni. Ezért is tölt el különös örömmel, hogy immár több mint két éve Karina diákja lehetek. Karina nem csupán türelemmel és maximális odafigyeléssel tanítja a spanyol nyelvet, hanem érdeklődve együtt is gondolkodik diákjaival.
Karina nem csupán a subjuntivo vagy a különböző igeidők labirintusában próbál meg vezetgetni minket, hanem átélhetővé is teszi a spanyol nyelv bölcsességét és a hozzá kapcsolódó, azt átszövő, attól elválaszthatatlan világnézetet és kulturális jelentéseket is. Mindazok, akik többet akarnak tanulni, mint pusztán egy idegen nyelv grammatikáját és szókincsét, a nyelvtudás elsajátítása mellett, intellektuális örömöt és mély emberséget találnak Karina óráin.

Papp Riki

„Tuve varias maestras antes de Karina,pero ella es la mejor, las clases son divertidas, con diferentes actividades .Las clases de Karina son un buen equilibrio entre gramática, ejercicios y conversación. Ella tiene mucha paciencia, que es muy importante para mi.”

Gizella de Noruega

„I have been visiting her classes for a year and I got better a lot. The lessons are tailor made, diversified and funny. By means of lot of conversations I got self-confidence in talking. When I visited Spain it was a big help that I had learned with her as a native teacher before. When I am back at home I’m surely going to continue studying with her. I can recommend her to anyone. smile

Lídia de Hungría

“Én is Karina tanítványa vagyok. Nemzetközi szakon végeztem főiskolai és mesterszakon egyaránt. A kezdetektől fogva leginkább a közigazgatásban dolgoztam/dolgozom nemzetközi területen. A spanyol nyelvet főiskolás éveim alatt kezdtem el tanulni, sikeres írásbeli nyelvvizsgát tettem középfokon, azonban ezután tíz évig sajnos nem foglalkoztam a nyelvvel. Ekkor kerestem meg Karinát, aki nagyon rövid idő alatt megszüntette fenntartásaimat a szóbeli nyelvvizsgával kapcsolatban és ma már nem okoz nehézséget megszólalni spanyolul. Karina segítségével újra élvezettel tanulok egy idegen nyelvet, amiben az ő mentalitása nagyon fontos szerepet kap.”

Hajdu-Kriston Krisztina

“Nagyon szeretem Karina óráit. Különféle változatos módszereket használ az órák színesebbé tételére.
Online tesztet, spanyol popzenét a hozzá tartozó szöveggel, rövid olvasmányokat, párbeszédeket.
Rugalmas, kedves tanár, csak ajánlani tudom.

Halász Angelika

“Lassan egy éve Karina segítségével tanulom a spanyol nyelvet, amit Neki köszönhetően egyre magabiztosabban használok. Rendkívül segítőkész, türelmes tanár. Külön pozitívum számomra, hogy online tartja az órákat, így tulajdonképpen bárhonnan becsatlakozhatom. Nagyon örülök, hogy őt választottam! Mindenkinek csak ajánlani tudom Karina interaktív és beszéd centrikus óráit.

Baráth Anita

“Entonces mi experiencia para tu pagina: “I’ve been taking Spanish lessons with Karina since last summer. Las clases son muy flexibles y divertidas. Yo era un completo principiante y ahora puedo ya hablar y comprender más y más. “

Balázs

“Con Karina las clases son divertidas y nunca aburridas. Élla es una espanol nativa, habla bien, claramente y lento para entender. Élla tiene muchas ideas para enseñar gramática. Karina presta atención a mis intereses. Aprender espanol es un pasatiempo útil, pero con Karina se convirtió en mi hobby.

Mónika

“Karina is a great teacher and a lot of fun to be with. She customizes the lessons for the students based on their interests and language goals. Therefore the classes are diverse and never boring. She is always available whenever questions pop up between the classes. I absolutely enjoy learning with her whether
on Skype or in person. I highly recommend her Spanish classes.

Delila Cziraki